28.03.2024.
HomeNovostiZavršena obdukcija ubijene djece u Zagrebu, zatražene dodatne analize

Završena obdukcija ubijene djece u Zagrebu, zatražene dodatne analize

Obdukcija tijela troje djece iz Zagreba, za čija ubistva je osumnjičen otac, završena je, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti, već su zatražene dodatne toksikološke analize.

 

Istražuju da li je Harald Kopitz nečim drogirao djecu i da li je to bio glavni uzrok smrti.

Otac troje maloljetne djece, koji je osumnjičen za njihovu smrt, nakon zločina pokušao je samoubistvo. Prevezen je u bolnicu Sestara milosrdnica gdje je pod ljekarskom kontrolom i nadzorom policije.

Trostruko ubistvo djece dogodilo su u noći između petka i subote u zagrebačkim Mlinovima.

Blizance stare sedam i dječaka starog četiri godine ugušio je, kako mediji navode, njihov otac 56-godišnji državljanin Austrije Harald Kopitz.

On je potom pokušao da i sebi oduzme život.

Iz zagrebačke policije juče su naveli da će policajcima koji su došli na lice mjesta biti pružena psihološka pomoć jer je i njih šokirala stravična scena koju su zatekli na mjestu zločina.

Djeca su sa ocem bila tokom vikenda. Njihova majka je, kako pišu mediji, poslovno bila u Dubrovniku, a juče ujutro je u teškom psihičkom stanju dovezena u bolnicu u tom gradu, gdje joj je pružena pomoć.

Nakon što se njeno stanje stabilizovalo lijekovima, ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona odlučila da ode u Neum, odakle je navodno rodom.

Prema najavama Državnog tužilaštva Hrvatske, Kopitza čeka 50 godina zatvora.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti