28.03.2024.
HomeSportFudbaleri Slobode u novim dresovima

Fudbaleri Slobode u novim dresovima

Fudbaleri Slobode takmičenje u m:tel Premijer ligi BiH sezoni nastavit će u novim dresovima.

U saopštenju tuzlanskog kluba se navodi:

“Na novom specijalno dizajniranom ruhu mogu se primijetiti simbolični detalji kroz koje je zadržan dašak prošlosti i prepoznatljivosti, ali i novi koji predstavljaju borbu i požrtvovanost igrača te kontinuitet i dušu Slobode.

Nove garniture dresova su u prepoznatljivoj crveno – crnoj boji za domaće i bijelo – zlatnoj za gostujuće utakmice, ali sa novim dizajnom za prvotimce sa Tušnja.

Novi dresovi su rađeni po specijalnoj narudžbi sa tehničkim sponzorom Legea iz Italije, i sadrže mnoštvo detalja. Od grba i imena Slobode unutar kragne do godine osnivanja kluba na leđima, po prvi puta su specijalno urađene i etikete koje potvrđuju njihovu autentičnost kao oficijelnih dresova.

Uz to, neizostavan motiv je i molekula soli na boku za ekipu iz Tuzle. Imena i brojevi fudbalera ispisani su identičnom zlatnom bojom koja krasi grb kluba. Dresovi u kojima će naši igrači zablistati na Tušnju nastavljaju stogodišnju tradiciju crveno – crne kombinacije, ali uz posebnu ”fierce” crvenu’’ boju koja u prevodu sa engleskog znači “neustrašiva’’.

Naše fudbalere u novim dresovima, koji su poručeni još u februaru, ćemo moći vidjeti već u subotu u derbiju protiv Sarajeva na stadionu Tušanj od 19 sati, a ono što će posebno obradovati simpatizere i navijače kluba jeste da će dresovi biti dostupni za kupovinu u fan shopu FK Slobode odmah, za dostavu u septembru.

Uspješna saradnja sa glavnim sponzorima se nastavlja i ove godine, te će na grudima ponovo zablistati logo vodeće kladionice u BiH WWIN, dok se na leđima ponovo nalazi logo Tuzlanske Pivare, sa kojima je klub u razgovorima o proširenju saradnje.”

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti