05.03.2024.
HomeLifestyle10 stvari koje bi muškarci željeli da žene znaju..

10 stvari koje bi muškarci željeli da žene znaju..

 

“Volim te” će ti možda reći na svoj način, na primjer s usisivačem u ruci Suprotno zabludi da im je seks najvažniji, još im je važnije kakav je seks tebi – s njim I da, što znaju pročitati, naučili su u školi.

Tvoje signale, na primjer uvrijeđenu šutnju, nema šanse da pročitaju Da, već smo čule, a mnoge i pročitale knjigu “Žene su s Venere, muškarci s Marsa”, no to ne znači da među spolovima još uvijek nema nerazumijevanja.

1. Oni “volim te” govore djelima

Nemoj ga gnjaviti da to mora izgovarati. Odveo je tvoj auto umjesto tebe na tehnički? Otišao je k tvojoj mami popraviti pipu? Stavio je prati veš? Eto…

2. Kad se jednom odluči…

… biti s tobom, to je to. Duže im treba da uđu u ozbiljnu vezu, ali kad su tamo, sigurni su da to žele. Jedno je istraživanje pokazalo da bi 90% muškaraca ponovno oženilo istu ženu!

3. Zajedničke aktivnosti nas povezuju

Više od razgovora o osjećajima ili dijeljenja dubokih misli, muškarca će za ženu vezati zajedničke aktivnosti. Sportske, na primjer ili seks. Bilo što što oboje volite raditi, radite zajedno što češće: idite u kino, isprobavajte nove vrste piva, zovite prijatelje na roštilj…

4. Uče od svojih očeva

Ako želiš znati kakav će muškarac biti u vezi, pogledaj mu tatu. Kako se on odnosi prema djeci, kako se ponaša prema supruzi? Tvoj mu dragi nije nužno kopija, ali dosta je vjerojatno da će i on biti takav.

5. Brže zaboravljaju loše stvari

Žene negativna iskustva pamte puno duže: tugu, stres, tjeskobu. Muškarci loše stvari vole što prije zaboraviti i nastaviti dalje. Pa tako dok ti želiš još razglabati jučerašnju svađu, on ju je već zaboravio.

6. Loše čitaju signale

Ako želiš da zna što ti je (zašto si ljuta, tužna, šutiš…) jednostavno mu to moraš reći. Muškarci jako loše čitaju ekspresije lica, intonacije rečenica, aluzije, tekst između redaka itd.

7. Seks nije samo seks

Iako se često misli da je njima samo to. Za većinu muškaraca seks je vrlo važan dio veze i jednako kao ženama, donosi veće zadovoljstvo ako to rade s osobom koju vole. Posebno što tada dobro znate što onaj drugi voli, a što ne.

8. Trebaju vrijeme bez tebe

Bilo da igra košarku s dečkima u kvartu, vozi oldtajmera ili ide na jogu, tvoj muškarac treba vrijeme za sebe. Vrijeme bez tebe. Kao što i ti trebaš vrijeme za svoje prijateljice, hobi, izlaske. Uživate svako u svojoj slobodi jednako kao što uživate i kad ste zajedno.

9. Sve će učiniti ako…

pokažeš da cijeniš to što radi. Pokazati da si uočila njegov trud može učiniti veliku razliku. Na primjer, roditeljstvo. Studije su pokazale da su očevi mnogo uključeniji u brigu o djeci ako njihove supruge cijene njihov trud i smatraju ih kompetentnima.

10. Tvoje zadovoljstvo je njegovo zadovoljstvo

Kao što želi da budeš zadovoljna, tvoj muškić voli znati i da si zadovoljena – u krevetu. No, jednostavno mu katkad moraš reći kako da to postigne. Nevoljkost žena da govore o seksu, što im se sviđa, a što ne, jest kao da im je neko stavio povez preko očiju. Uostalom već smo rekli da teško čitaju indirektne signale. Reci mu jasno, ali na fini način, da ne povrijediš njegov ego, što bi htjela i bit će sretan.

 

 

 

 

 

 

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti