(VIDEO) Šok snimak iz Srbije: „Predsednik države pijan kao letva. Na stranu to što je pijan, ali rečnik kao iz kafane”

0

„Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu“, započeo je svoje Instagram obraćanje sinoć Vučić.

„Laže, kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri. Zato narode samo da imate u vidu da je moja porodica ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja“, rekao je Vučić u obraćanju odgovarajući na izjavu Rade Trajković. “Nikog se ne plašimo jer ništa nismo ukrali, krivi smo jer smo branili i branimo Srbiju, a i branićemo. Međusobno priznanje? Sanjajte“, dodao je Vučić i uzviknuo „živela Srbija“.

Vučićev snimak uskoro je preplavio društvene mreže, a glavni utisak je bio da je malo popio.

Na sličan način reagovao je i predsjednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

„Nedavno je izjavio da ne pije alkohol. Izgleda da je mešao nanu i kamilicu. Neko kad se napije ode na spavanje, a neko raspiše izbore“, napisao je Lutovac.

Reagovala je i njegova zamjenica Dragana Rakić.

„Da je predsednik neke druge zemlje bilo bi baš smešno i ne bi nas bilo briga. Mortus pijan. Vređa i preti ljudima. Preplašen“, napisala je Rakić na Twitteru.

Podsjetimo, jučer se tokom dana u javnosti pojavila i informacija sa satanka SNS-a, na kojem je navodno Vučić rekao da je razočaran izostankom podrške socijalista, prvenstveno u Skupštini Srbije, kada je riječ o njemačko-francuskom planu.

Vučić je navodno najavio i raskidanje saradnje sa SPS-om, nove izbore u septembru, ali i svoju kandidauturu za premijera.

Za danas u 12.15 sati bio je zakazan i sastanak Vučića sa ministrima iz SNS-a, a poslanici socijalista kasnili su na današnje zasjedanje Skupštine Srbije.