Stefan Antunović se izvinio zbog neprimjerenog ponašanja u Tuzli: Kriv sam, žao mi je

0

Službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona identifikovali su Stefana Antunovića mladića koji je pozirao je pored skupocjenog automobila BMW njemačkih registarskih oznaka ispred spomenika na Kapiji u Tuzli gdje zabranjeno kretanje vozilima.

Tuzlanska Kapija je mjesto na kojem je prekinuta mladost nedužnih Tuzlaka u proteklom ratu nakon što je pala granata.

Kako je saopćila glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić lice koje se dovodi u vezu s ovim događajem je identifikovano od strane službenika PS Centar – PU Tuzla.

– U pitanju je osoba inicijala S.A. rođen 1997. godine. O događaju je obaviješten sudija Općinskog suda Tuzla (Odjeljenje za prekršaje) i imenovani će biti prekršajno sankcionican po članu 3. stav 1. tačka 3. Zakona o javnom redu i miru TK shodno članovima 38. i 130. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH – saopćila je Kapidžić.

Kako piše portal Crna hronika, mladić sa adresom boravka u Oberhausenu (Njemačka) u međuvremenu je obrisao svoj profil na društvenoj mreži Facebook dok je na Instagramu objavio novi stori u kojem izražava žaljenje zbog učinjenog.

– Poštovanje, ja A. Stefan učinio sam jednu veliku grešku prošlu noć 26.12.2021. godine u Tuzli. Naime za svoje učinjeno (ne)djelo (prolazak automobilom kroz grad i fotografija mene kako poziram) sam kriv i svjestan sam svega.

Žao mi je i izvinjavam se ovim putem Gradu Tuzla, FBiH, odnosno cijeloj BiH na ovome. Ja sam svoju grešku trenutno platio, to jeste platio sam kaznu za ovo.

Možda moje izvinjenje neće nikome značiti, ali je iskreno. Moja greška je velika, ali opet kažem svjestan sam je. Jedno veliko izvinjenje svima, svim građanima Tuzle.

Nadam se da će ga neki prihvatiti, a vjerujem da će 95 posto ljudi nastaviti me linčovati – napisao je mladić na Storiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here