22.07.2024.
HomeNovostiPolicajcu iz BiH prisjeo odmor: Kolega iz Crne gore mu zapalio Golfa...

Policajcu iz BiH prisjeo odmor: Kolega iz Crne gore mu zapalio Golfa 6 ispred hotela u Bečićima

Podgorička policija uhapsila je danas po potjernici budvanskih kolega Danila Vukčevića (31) iz Podgorice koji se sumnjiči da je sa sugrađaninom Peđom Vuksanovićem 14. avgusta ispred bečićkog hotela zapalio auto policijskom inspektoru iz Bosne i Hercegovine.

Kriminalistički inspektori budvanske policije jučer su uhapsili Vuksanovića, a za Vukčevićem je raspisana potjernica, nakon što su rasvijetlili podmetanje požara ispod automobila.

Vuksanović je danas uz krivičnu prijavu priveden kotorskom osnovnom tužiocu, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata. Vukčević će sutra biti priveden tužiocu.

  Njih dvojica, kako se sumnja 14. avgusta u 2:44 sati zapalila su Golf 6 bijele boje bosanskih registarskih oznaka, vlasništvo policijskog službenika iz BiH

  – Vozilo je oštećeno a usljed požara je ugrožena imovina velike materijalne vrijednosti, jer je u okolini istog bio veliki broj parkiranih vozila uz hotel “Montenegro”. Stavlja im se na teret krivično djelo izazivanje opšte opasnosti iz čl. 327 KZCG”, naveli su jučer iz policije .

  Vuksanović je odranije poznat policiji kao višestruki izvršilac više teških krivičnih djela. Vuksanović je 2015. uhapšen nakon što je sa još jednom osobom iz benzinske pumpe “Dekar” uzeo 600 eura, prijeteći radnicima puškom i nožem.

  Reklamni prostor

  Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

  Posljednje vijesti