Parovi koji slijede ovo pravilo ostaju u fazi medenog mjeseca zauvijek!

0

Ljudi već stoljećima traže objašnjenje ljubavi i način kako da ta ljubav među partnerima potraje (zauvijek). A odgovor je, izgleda, prilično jednostavan.

Faza medenog mjeseca i slatkog osjećaja ljubavi potrajat će s jednim malim, a važnim korakom – da na spojeve odlazite kao par.

Dakle, ako ste roditelji, djecu ostavljate s dadiljom ili obitelji i posvećujete se svom partnerskom odnosu. A ako niste, to bi trebalo biti još i lakše! Kad odvojiš neko vrijeme za isključivo sebe i svog partnera, obnovit ćeš ljubav koju gajite jedno prema drugome i podsjetiti se zašto ste zajedno i što vas usrećuje.

Vjerojatno znate da se volite, ali samo znanje nije dovoljno. Ponekad je potrebno maknuti se od svakodnevice i stresa i fokusirati se samo na vaš odnos. To će vam dati priliku da se opustite, ali i ojačati vašu vezu. A sve to može se svesti na broj dva, koji je ujedno i, očito, simbol zajedništva. Točnije, riječ je o pravilu 2-2-2, kako navodi jedan korisnik Reddita.

Svaka dva tjedna trebali biste imati zajednički izlazak, svaka dva mjeseca otputovati nekamo na vikend i svake dvije godine otići nekamo zajedno na tjedan dana. I ima smisla – samo zato što ste već dugo zajedno ne znači da trebate prestati sa spojevima. A kad ste bili tek na počecima, stvari su bile manje stresne nego sada, zar ne?

I ako s vremena na vrijeme izađete, vratit ćete osjećaj uzbuđenja, a bez obzira o kakvom se izlasku radi, važno je da vrijeme provedete zajedno. Osim toga, bit će to i način realizacije osjećaja sreće i ljubavi koje osjećate. Pa čak i ako je veza u problemima, spojevi bi mogli pomoći.

Sjetite se što vas je uopće spojilo i kako ste se i zašto zaljubili, a budući da ljubav nadilazi sve lako se i sjetiti da, ako je i dalje ima dovoljno, shvatit ćete da neće samo tako nestati, ako je se njeguje. Važno je samo da je obje strane jednako žele njegovati i da obje pokažu interes za njezino (ponovno) oživljavanje.

 

 

 

miss7.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here