OVO JE DREVNI RUSKI ELIKSIR MLADOSTI – Četri magična sastojka podmlađuju spolja i iznutra

0

Eliksir mladosti je nešto što svi priželjkujemo, a što se u ruskoj narodnoj medicini već decenijama uspješno primjenjuje. Osim što vraća godine unazad, ovaj eliksir je prije svega ljekoviti napitak koji se sastoji od ljekovitih trava, kakve su kamilica, gospina trava, smilje i pupova breza.

Sve ove travke obiluju ljekovitim svojstvima pa se konzumacijom ovog eliksira može, kako tvrde njegovi poklonici, možete porediti i sa 20 godina mlađim ljudima, po ljepoti, zdravlju organizma i snazi vašeg tijela.

Recept za ruski eliksir mladosti
Priprema eliksira mladosti i zdravlja zahteva u jednakim razmerama, po 100 grama osušenih cvjetova kamilice i smilja, potom gospine trave i pupove breze. Sve travke dobro izmiješajte, pa ih sačuvajte u hermetički zatvorenoj posudi, daleko od direktnog izvora sunčeve svjetlosti.

Za konzumiranje eliksira potrebno je jednu supenu kašiku smjese preliti sa 500 mililitara ključale vode. Poklopiti napitak i ostaviti da se prohladi i nakon 20 minuta procijediti. Napitak uvek držite u termosu, kako bi uvek bio topao. Pola napitka popijte ujutru, na prazan stomak, a ostatak dva sata nakon večere pa nakon toga nemojte više ništa piti niti jesti. Kura sa eliksirom se koristi mjesec dana, a druga kura može se ponoviti tek nakon 5 godina.

Ovaj napitak će pomoći i u mršavljenju bez držanja dijete i kod poremećaja metabolizma. NJegovom konzumacijom očistićete tijelo od toksina, poboljšati rad srca, jetre, bubrega i gušterače. Osim toga, eliksir povećava elastičnost krvnih sudova, pomaže kod multiple skleroze, sprečava začepljenje krvnih sudova i preventivno sprečava infarkt i hipertenziju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here