22.07.2024.
HomeNovostiMektić odbrusio Miloševićevom vrtnom patuljku: „Dačiću, Socijalistička partija je već jednom žestoko...

Mektić odbrusio Miloševićevom vrtnom patuljku: „Dačiću, Socijalistička partija je već jednom žestoko je**la mater Srbima u Hrvatskoj. Umjesto da im se izviniš…ti ih guraš u drugu nesreću“

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić poslao je brutalnu poruku ministru vanjskih poslova Srbije Ivici Dačiću.

Podsjetimo, ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je odluka predstavnika Srba u Hrvatskoj Borisa Miloševića da ode na obilježavanje godišnjice “Oluje” bila pogrešna i da njegovo prisustvo u Kninu nije bilo potrebno srpskom, već hrvatskom narodu.

Dačić je ocijenio da je odlazak Miloševića na proslavu “Oluje” pokušaj rušenja srpskog jedinstva, navodeći da Srbi u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i većinski broj Srba u Hrvatskoj misle drugačije i da zato ta odluka nije smjela da se donese na takav način, piše „Slobodna Bosna“.

Nakon Dačićeve izjave, na društvenim mrežama oglasio se i bivši ministar sigurnosti BiH i poslanik SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dragan Mektić.

„Dačiću, Socijalistička partija je već jednom žestoko je**la mater Srbima u Hrvatskoj. Zato, pusti više da se oni bore i odlučuju o svom opstanku u Hrvatskoj. Umjesto da im se izviniš što ste ih već jednom prodali i izdali, ti ih guraš u drugu nesreću. Srbi, u pamet“, poručio je Mektić, prenosi „Slobodna Bosna“.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti