Dragan Đilas u suzama: Odgovarat ćeš za ovo Aleksandre Vučiću, kad tad

0
“Ovdje, sa zgrade, 10 minuta su sa ozvučenja pustili ‘Đilase lopove’. To su slušala moja djeca, 30 metara odavde gdje žive. I plakala i tresla se od straha. Zato si ti Vučiću jedan kreten, bolesnik koji šalje debile da puštaju te tvoje laži“, rekao je Đilas.

Političar koji je česta meta vladajućeg režima u Srbiji poručio je da će sutra od 8 sati navečer s prijateljima čekati one koji su u nedjelju pustili s razglasa navedene parole.

Dragan Djilas@DraganDjilas

Čekam vas sutra, pa dođite.

Embedded video

3,747 people are talking about this

“Sutra ću biti ovdje od 8 sati i da vas čekam, vas hrabre koji radite to da moja djeca plaču. Odavde su izašli 10 do 9 s Mercedesom. Komšije kažu da su ušli neposredno prije pola 9. Dođite sutra uvečer. Čekat ću vas s mojim prijateljima pa da vas vidim, vas hrabre, koji maltretirate ove ljude i moju djecu, kao da su ona nešto kriva. Odgovarat ćeš kad tad“, poručio je Đilas.

Posljednjih dana u glavnom gradu Srbije nezadovoljni građani lupanjem u šerpe i druge predmete šalju poruku protiv vlasti. Istovremeno vlast ima i podršku svojih simpatizera koja je ogleda paljenjem baklji sa zgrada i skandiranjem protiv opozicionara.