ŠAROVIĆ UZVRATIO DODIKU: “Borite se na život i smrt i ne birate laži jer znate da gubitak izbora za vas znači kraj slobode”!

“Ne pratimo vas jer vašim ‘patriotizmom’ samo prikrivate vlastitu korupciju. Borite se na život i smrt i ne birate laži jer znate da gubitak izbora za vas znači kraj slobode”, istakao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović reagujući na jučerašnje izjave Milorada Dodika.

„Da ste iskreni i ranije biste pričali o vraćanju nadležnosti umjesto što ste ih istrajno prenosili, zalagali se za ukidanje entitetskog glasanja, jednog predsjednika, jednu vojsku…“, poručio je Šarović.

On je kazao da SDS ne prati Dodikovu politiku jer je to politika potpunog ogoljavanja Republike Srpske i izvlačenja resursa dok cijenu plaćaju građani.

„Najnoviji primjer je povećanje cijene struje. Prvo ste iscjedili Elektroprivredu RS-a pa sada privrednici plaćaju cijenu vaše pljačke“, poruka je Šarovića.

On je poručio da zbog politike SNSD-a svake godine iz Republike Srpske ide 50 hiljada ljudi i upitao Dodika da li je to patriotizam za njega?

„Tačno je, ne pratimo vas na vašem putu kriminala. I nikada vas nećemo pratiti jer za razliku od vas SDS vodi iskrenu patriotsku politiku kojoj je važna napredna Republika Srpska koja ima budućnost i nije prazna ljuštura, porobljena od jednog čovjeka, njegovih kumova i prijatelja kojima je ostanak na vlasti jedina svetinja!“, zaključio je Šarović.