Primitivizam: Kćerka Radovana Karadžića prostački se obrušila na reditelja Gorana Markovića koji priprema film o njenom ocu – ratnom zločincu

Sonja Karadžić Jovičević, potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske, kćerka ratnog zločinca Radovana Karadžića aktivna je na društvenim mrežama.

No, iako su sve objave Sonje Karadžić Jovićević na Twitteru „zaključane“, u Vučićevim medijima procurila je njena skandalozna poruka iz novembra ove godine upućena čuvenom režiseru Goranu Markoviću.

Kćerka ratnog zločinca Radovana Karadžića je naime nezadovoljna zbog činjenice kako će reditelj Goran Marković snimati film o njenom ocu, a koji bi, kako ona smatra, blatio Srbiju i državne službe.

„Smrdo, oni su ga uhapsili i isporučili“, stoji između ostalog u skandaloznoj poruci Sonje Karadžić Jovičević, koja je poručila i kako je reditelj Goran Marković ranije pozivao na krvoproliće i nasilnu smjenu vlasti na ulicama Srbije, a sada sprema film o Radovanu Karadžiću, alijas doktor Dabiću, i tome kako ga je čuvala BIA, davala dokumente, dovodila “ženske”.

Za jednu političarku na visokom položaju, neprimjereno, odvratno, bijedno, samo su neki od komentara na društvenim mrežama…