Je li Vučić devedesetih bio na Palama zbog rada, ili zbog rata, šta je stvarno radio i koga još može obmanuti?

“Nisam pucao po Sarajevu, ali sam bio na Palama, radio svoj posao i sve sam te gluposti slušao. Vi pričate o meni kao o nekom agresoru, a u tom ratu su kuće Vučića spaljene, a nisu nikome ništa nažao učinili” rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za sarajevsku televiziju “Face”.

Vučić kaže da nije pucao iz snajpera po Sarajevu. Moguće. Ali, nije snajper jedino oružje po kome su četnici pucali po Sarajlijama. Pravo pitanje je je li Vučić pucao po Sarajevu iz bilo kog oružja. Podsjećamo,  na you tube kanalu se može naći snimak Vučića sa puškom u društvu Šešelja i njegovih četnika.

Vučić kaže da je on bio na Palama i “radio svoj posao”.

Kakav posao Vučiću? Nisi ti bio na palama zbog rada, već zbog rata!! Dakle, bio si na ratnom, a ne radnom zadatku! Na rad se ide u miru, a ti si kao državljanin Srbije, uz to i Šešeljev četnik, bio na Palama, s puškom, dakle bio si u ratu protiv BiH.

Još uvijek je dostupan snimak tvog zločinačkog govora i sablasnih prijetnji da ćete “za jednog ubijenog Srbina – ubiti 100 muslimana”. Sada bi da se predstaviš kao vizionar i graditelj, humanista i dobar komšija, a u stvari si bio i ostao Šešeljev četnik, koji je samo skinuo kokardu i šubaru. Brade svakako nemaš jer si ćosav, pa je nisi trebao ni brijati.

Svoje jeftine huliganske i četniške štoseve možeš prodavati samo bošnjačkim izdajicama i naivčinama.

Davno si pročitan.

Kao jeftin strip.