Vojin Mijatović uzvraća Gorici Dodik: “Nisam rekao da je tvoj otac seljačina, već seoska varalica”

Nakon žestokih optužbi od strane Gorice Dodik i Aleksandre Pandurević, oglasio se Vojin Mijatović. Njegovu objavu na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti.

„Pošto vidim da sam iznervirao Goricu Dodik i Aleksandru Pandurević, red je i da odgovorim.

-Draga Gorice, prvo nisam rekao da je tvoj otac seljačina kako kazeš, već seoska varalica, što je bitna razlika, seljaci su pošteni ljudi koji žive od svog rada.

Zatim, sve što se tih godina dešavalo u Beogradu ja dobro znam, a ti teško – bila si mala, a sećam se dobro i Novice Stojičića iz Niša i Duleta ciganina iz Šapca i Borislava Mikelića i pretnji Jovana Tintora i bugarskih poslova i svega što je tada bilo, a to sve dobro znaju tvoj i moj otac, al` to je njihov život ne tvoj i moj!

A ovde ću stati jer mislim da je bolje zbog vas! A nikad niti sam o tome pričao niti ću, ali čisto da napomenem da se ne zaboravi, a ima toga jako puno!

Da li sam je neko ili niko, sebi sam kao i svojoj porodici, isto kao što si i ti svojoj i to je sasvim dovoljno!

Moj politički stav danas je isti kao i tvog oca sve do 2006. kada smo pobedili na izborima, zašto se tada promenio ne znam, ali moji stavovi su ostali isti.

Na kraju, Miloševićeva propast je krenula kada su se u politiku uključili Mira, Marija i Marko, pametnom dosta, a na kraju je po njega došao tada neki “isto niko i ništa“, Čedomir Jovanović i tada mu je bio kraj!

Draga Aleksandra, otkud tebe, pa ni Google te više ne pamti, pretpostavljam da te “poverljive informacije” dobijaš od bivšeg dečka.

Evo, čestitam ti zbog njegovog imenovanja u jedan sarajevski upravni odbor nadam se da ste to zalili!!

O tebi zaista ništa više, jer nema!!

Drage dame, sve najbolje vam zaista u životu želim, drago mi je da vidim snsd i sds udruženo na društvenim mrežama, doduše Gorica jeste u snsd-u, ne znam da li je Aleksandra još u sds-u, nisam primetio!!!“, poručio je Vojin Mijatović.