Bolovi u želucu nestaju nakon samo jedne čaše ovog napitka..

Healthy pumpkin juice in glasses on autumn background, selective focus

Sa gastritisom se suočava sve više ljudi. Ono podrazumjeva zapaljenje želudačne sluzokože (sluznice), a prate je gorušica, nadimanje i bolovi pri unošenju hrane. Ovo stanje izazvano je povišenom želudačnom kiselinom, a najbolje i najefikasnije se leči ovim narodnim napitkom.

Može biti akutan ili hronični problem. Vrlo često nastaje uslijed prisustva heliko bakterije u organizmu. Osim toga, pojavu ovog, ni malo prijatnog stanja, može da prouzrokuje i konzumiranje lijekova, hrane i pića koje iritiraju želudac, mnogo kafe, gaziranih sokova ili pržene hrane.

Ovo je potpuno prirodno rešenje koje nikako ne može da naškodi želucu.

Za pripremu ovog napitka biće vam potrebno:

300 gr bundeve
2 kašike meda
1 kašika jabukovog sirćeta

Postupak pripreme:

U blenderu sameljite komade sirove bundeve, dodajte 2 kašike meda i jednu kašiku jabukovog sirćeta. Ako je previše gusto možete dodati i malo vode.

Dobijeni napitak konzumirajte tokom dana u gutljajima. Potrebno je popiti jednu manju šolju napitka u toku dana.

Od ovog napitka bol prestaje momentalno, a sok sirove bundeve koji je jako ukusan, pun vitamina i minerala, uvrstite u vaš dnevni meni jer je odličan za zdravlje cjelokupnog organizma.

 

 

still.kurir.rs