Rađa u Kući slavnih: Mislio sam da me zeza Ashton Kutcher

Radja

Legendarni hrvatski košarkaš, Dino Rađa, je priznao za američke medije da i dalje ne može da vjeruje da će biti primljen u Košarkašku kuću slavnih.

Slavni hrvatski centar će zbog svojih zasluga u košarci u petak na svečanoj ceremoniji u Springfildu u Masačusetsu biti primljen u Košarkašku kuću slavnih. Iako je za veliko priznanje saznao prije nekoliko mjeseci, Rađa je istakao u šali da mu se čini da je sve skrivena kamera i da će odnekud da se pojavi glumac Ashton Kutcher, koji će mu reći da je sve skrivena kamera, kao što je to činio u emisiji sa poznatim ličnostima na MTV-u.

"Već šest mjeseci gledam u svaki ćošak čekajući Ashtona Kutchera koji će mi reći da sam prevaren. Ovo je nešto izuzetno, ne mogu da opišem svoja osjećanja sada", rekao je Rađa prilikom dodjele narandžastih sakoa, koje dobijaju članovi Kuće slavnih.

Rađa će postati osmi Evropljanin član Kuće slavnih, a uz Krešimira Ćosića i Dražena Petrovića treći Hrvat.

Uz njega "generaciju 2018" će činiti zaista izuzetno društvo. Tu su bivše NBA zvezde Steve Nash, Ray Allen, Jason Kidd, Grant Hill i Morris Chiks, koledž trener Charles LeftyDrisel, košarkašice Tina Thompson i Katy Smith i drugi.

 

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH