Košarkaši Partizana otrovani hranom

partizan

Liječnički nalazi pokazali da su igrači i stručni stožer Košarkaškog kluba Partizan otrovani hranom u Nišu, tijekom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, objavio je beogradski klub.

"Poslije analize konstatirano je da su članovi našeg tima oboljeli od salmonele, iznimno teškog crijevnog oboljenja koje je posljedica trovanja hranom. Uslijed trovanja, KK Partizan NIS je pretrpio i još uvijek trpi ogromnu štetu, jer je u značajnim utakmicama nastupao bez pomoći važnih igrača i prvog trenera, a izgledno je da će u oslabljenom sastavu nastupati još izvjesno vrijeme", objavljeno je na Partizanovim internetskim stranicama.

Salmonelu su dobili treneri Aleksandar Džikić i Nenad Čanak, košarkaši William Hatcher, Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Miloš Koprivica, Mihajlo Andrić i Uro Luković, kao i sportski direktor Dragan Todorić.

Nakon hospitalizacije, oni su pušteni na kućno liječenje.

"Ovim putem KK Partizan NIS javno se uzdržava od davanja bilo kakvih paušalnih procjena na temu uzroka trovanja igrača i članova stručnog stožera, sve dok se nedvosmisleno ne utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj", poručili su iz Partizana.

Facebook stranica

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH