Kolašinac se oprostio od Ibiševića: Životni mentore..

grb

Vedad Ibišević u subotu je i službeno objavio da se oprašta od reprezentacije BiH, što je i najavio ranije tijekom kvalifikacijskog ciklusa.

"U mojim godinama mislim da je to najbolja odluka i za reprezentaciju. U budućnosti ću biti najveći navijač reprezentacije", rekao je Vedo od kojeg su se prigodnim riječima oprostili u Savezu, a to su učinili i suigrači Asmir Begović te Sead Kolašinac.

"Od reprezentacije BiH se definitivno oprostio veliki Vedad Ibišević. Reprezentacija BiH na terenu više neće imati velikog fudbalera i čovjeka, a ja velikog prijatelja.

Vedo, hvala ti što si mi puno pomogao u mojim prvim danima u reprezentaciji BiH, hvala ti što si mi svojim primjerom kao Bosancu olakšao fudbalski put u Njemačkoj, hvala ti što si uvijek bio pravi životni mentor i hvala ti što si nas odveo na Svjetsko prvenstvo o Brazil.

Zbog tvojih ljudskih kvaliteta i ogromnog iskustva iskreno se nadam kako ćeš ostati dio našeg tima kroz savjete, razgovore, ideje... Želim ti svu sreću u privatnom i poslovnom životu! Tvoj Seo", napisao je Kolašinac na Facebooku.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH