Kuzmić van životne opasnosti, komunicira sa porodicom

kuzzzz

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je njen igrač Ognjen Kuzmić van životne opasnosti, da komunicira sa porodicom i da će biti premješten na odjeljenje intenzivne njege Urgentnog centra.

"Naš košarkaš Ognjen Kuzmić osjeća se znatno bolje i u ponedjeljak će biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra na odjeljenje intenzivne nege. Kuzmić je od petka u potpuno svjesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i ljekarima, koji su zaduženi za njegov oporavak i kojima KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što prije u potpunosti oporavio", navodi se na sajtu kluba.

Kuzmić je teško povrijeđen prije sedam dana u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor.

"Prema procjenama ljekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom dana Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na noge, što je izuzetan pomak", piše u saopštenju.

U Zvezdi su izrazli zadovoljstvo informacijama dobijenih od ljekara iz Banjaluke, gdje se oporvalja Bogdan Ilić, koji je bio u automobilu sa Kuzmićem u trenutku nesreće. Ilić se probudio iz kome i oporavlja se u Banjaluci.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH