Nalić uoči puta u Međugorje priključio omladinca, prvotimac odlazi sa Tušnja

kenijadaaaaa

Fudbaleri Slobode u srijedu će na Tušnju odraditi trening nakon čega će zajedno sa stručnim štavom krenuti u Međugorje, gdje će se zadržati do 13. februara u sklopu završnog ciklusa priprema za nastavak prvenstva.

Ekipi se priključio član juniorske ekipe

Slobodu je u proteklom periodu napustilo nekoliko igrača, od kojih je većina otišla na posudbu u klubove koji se takmiče u 1. ligi FBiH gdje će sigurno dobiti više prilike za igru i potrebnu minutažu koja je od velikog značaja za mlade igrače.

Uzimajući u obzir da je nekoliko igrača napustilo ekipu, a da klub nije dovodio pojačanja, ukazala se prilika za juniore tako da je timu priključen Kenin Devedžić.

-Radimo na tome da kompletiramo grupu jer je klub vjerovatno odlučio da pustiti i Terzića koji neće putovati sa ekipom u Međugorje jer je postigao dogovor sa Upravom kluba o raskidu ugovora. Stoga smo odlučili da ekipi priključimo igrača iz juniorskog pogona, Kenina Devedžića koji će putovati sa ekipom na pripreme u Međugorje. Devedžić je centarhalf, koji je zavrijedu pažnju i koji sigurno može biti budućnost kluba, izjavio je Zlatan Nalić, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.

Na spisku Zlatana Nalića nalazi se 26 igrača, od čega su tri golmana i 23 vanjska igrača.

Muminović (G)
Vukliš (G)
Čokorilo (G)
Beganović
Topuzović
Ivetić
Alispahić S.
Ignjatović
Salihović
Devedžić
Adžem
Salkić
Hadžanović
Hodžić
Alispahić M.
Čivić
Husejinović
Pirić
Baraban
Livančić
Smajić
Musić
Zukić
Vidović
Todorović
Pršeš

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH