Na Braču pronađeno tijelo 13-godišnjeg dječaka iz Srbije

makarska br

Liječnici su pokušali reanimaciju, ali, nažalost, djetetu nije bilo spasa.

Trinaestogodišnji državljanin Srbije sinoć je u Postirama na Braču preminuo u moru.

Tragedija se dogodila u 19.10 sati u mjestu Postira na Braču kada su kupači u moru primijetili nepokretno tijelo 13- godišnjaka, priopćila je danas splitska policija.

Brzo su alarmirali Hitnu medicinsku pomoć čiji su liječnici dječaka pokušali reanimirati, no bezuspješno. Dječak je na Braču bio na ljetovanju s roditeljima. Obdukcijom će se utvrditi uzrok smrti.

Čeh pao s pet metara visine
Strani državljanin, za kojeg se pretpostavlja da je Čeh, u Stomorskoj na Šolti pao s pet metara visine zadobivši tešku ozljedu glave.

Oko 23.30 sati djelatnici Hitne medicinske pomoći su policiju obavijestili da su pružili liječničku pomoć muškarcu koji je pao s visine od oko pet metara na području Stomorske na otoku Šolti. Utvrđeno je da je zadobio tešku ozljedu glave i zadržan je u bolnici, a prema informacijama kojima policija raspolaže, nije životno ugrožen.

Policija pretpostavlja da se radi o državljaninu Češke, no to sigurno neće znati dok ne uspiju s njim razgovarati. Utvrđuju se okolnosti ozljeđivanja, a za sada ništa ne upućuje na kazneno djelo.

Facebook stranica

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH