Oblaci i kiša i u naredna četiri dana

KisaDanas će u Bosni prevladavati pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini malo do umjereno oblačno. U jutarnjim satima kiša u sjevernoj i zapadnoj Bosni. Tokom dana kiša, pljuskovi i grmljavina. Intenzivnije padavine Lokalno postoje uvjeti i za pojavu grada. Očekivana količina lokalno do 80 l/m2. Jutarnja temperatura između 12 i 19, a najviša dnevna do 28 stupnjeva.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Intenzivnije padavine očekuju se u Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Jutarnja temperatura između 9 i 18, a najviša dnevna do 28 stupnjeva.

 

U subotu u našoj zemlji pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u zapadnim područjiima. Tokom dana, u cijeloj zemlji s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 17, a najviša dnevna između 19 i 29 stupnjeva.

 

U nedjelju u Bosni i Hercegovini umjereno pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s kišom u istočnim i sjeveroistočnim djelovima. Tokom dana u cijeloj zemlji kiša i pljuskovi. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 19, a najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 29 stupnjeva Celzijusa.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH