Mali, debeli i pihtijasti četnik priznao da liči na Dodika: "BiH nije i nikad neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci"

Dacic i Dodik

Mada su na Saboru SNSD govorili i kineski i ruski ambasador Đi Ping i Petar Ivancov, naburnijim aplauzom je pozdravljen govor Ivice Dačića, pun kontroverznih poruka.

Nakon što je delegate pozdravio sa “braćo i sestre, drugarice i drugovi, jer dok smo bili drugovi, živjeli smo kao gospoda”, Dačić je rekao da je Republika Srpska glavni interes Srbije i da nisu samo Srbi na Kosovu i Metohiji ugroženi.

– Republika Srpska je glavni interes Srbije i srpskog naroda. Imamo mi u mitologiji i drugih glavnih mjesta z asrpstvo, ali to je istorija, a Republika Srpska je budućnost – rekao je Dačić.

On je, podsjećajući na aplauze dobrodošlice, upućene kineskom i ruskom ambasadoru, rekao: “Neću da pričam kako bi prošli ambasadori nekih drugih zemalja da su izašli pred vas”.

Pozdravio je i saradnju SNSD i HDZ, poručio da nije važno koliko Srbi imaju država, nego je važno da su svi zajedno.

– BiH nije i nikad neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci – rekao je Dačić, te dodao: “Da sad ne pretjerujem, počinjem da ličim na Mileta Dodika”.

Ova njegova izjava pozdravljena je burnim aplauzom.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH