Poznat identitet žrtve banjalučkih batinaša: Ubijen Bojan Milovanović iz Kozarske Dubice

Bojan Milovanovic

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ubijen je noćas u krvavoj tuči u Ulici Nikole Pašića u Banjaluci, a kako smo već objavili, policija je uhapsila dvije osobe zbog sumnje da su ubile ovog mladića.

Iz policije su pojasnili da je do tuče došlo noćas, oko tri sata.

Ubistvu je prethodio sukob dvije grupe mladića. Sa jedne strane je bilo njih pet, a sa druge dva mladića, od kojih je jedan ubijen. Ubijeni mladić je iz Kozarske Dubice, a udaren je najvjerovatnije dva puta šipkom u glavu.

Prema pričama stanara ove ulice, napadači su ganjali mladića i stigli ga na obližnjem parkingu kod parka “Kupusište”. Tu ga ponovo napali i usmrtili, prenosi BN TV.

Na licu mjesta ostali su tragovi krvi, a radnici kažu da je cijela ulica jutros bila blokirana.

Stanovnici Kozarske Dubice su u šoku.

Niko ne vjeruje da je njihov sugrađanin ovako tragično stradao.

- Otišao je da izađe u grad, a desila se ovakva tragedija. Njegovi roditelji su neutješni, to im je sin jedinac, navela je jedna od poznanica.

- Cijeli grad ga poznaje. U brojnim kafićima u Kozarskoj Dubici danas se ne pušta muzika. Ne sjećam se kad je ovoliki šok kod nas vladao. On je bio duša od čovjeka. Radio je ranije kao obezbjeđenje u jednoj banci, ali je bio i DJ u kafićima, ispričao je sagovornik Nezavisnih novina iz Kozarske Dubice.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH