Banjalučki batinaši ubili još jednu osobu

policija rs a
 
Pripadnici Policijske uprave Banja Luka juče su uhapsili Banjalučane Milana Lukića (19) i Marka Bajića (28) zbog sumnje da su pretukli sugrađanina, a koji je preminuo u UKC RS, gdje je bio hospitaliziran, saznaju "Nezavisne" nezvanično.
Dvojicu muškaraca terete za tešku povredu sa smrtnom posljedicom. 

 

Prethodno je Policijskoj upravi Banja Luka, 28. avgusta, prijavljeno da su nepoznata lica napala šezdesetjednogodišnjaka. 

 

Zbog povreda on je zadržan na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, gdje je, kako "Nezavisne" saznaju iz te zdravstvene ustanove, preminuo 30. avgusta u 5.30 sati.

 

Policija je nakon prijave, 28. avgusta, identifikovala osumnjičene, te ispitala, a prema početnim saznanjima, dežurni okružni javni tužilac je krivično djelo ovalifikovao kao "tjelesna povreda".

 

"Policijsku upravu Banjaluka je 3. septembra zdravstvena ustanova obavijestila da je šezdesetjednogodišnjak preminuo, te su uhapšeni M.L. (19) i M.B.(28)", kazali su iz banjalučke policije. 

 

Iz UKC RS su za "Nezavisne" potvrdili da je šezdesetjednogodišnji pacijent primljen 28. avgusta u Službu za neurohirurgiju.

 

Prema riječima Vesne Ivanišević, načelnice Službe za neurohirurgiju, po prijemu je zbrinut i liječen po svim medicinskim protokolima.

 

"Pacijent D.G. (1957) preminuo je 30. avgusta u 5.30 časova", rekli su iz UKC RS.

 

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH