Vučić ga ne voli, narko-diler ga tuče: Šipka u glavu Stefana Cvetkovića

stefan cvetkovic

Novinar Stefan Cvetković, koji je sredinom prošlog mjeseca nestao pa pronađen, pretučen je u kafiću u centru Bele Crkve.

Kako je rekao za list Danas, njega je metalnom šipkom udario lokalni narko-diler, koji je pred istražnim organima već bio osuđivan zbog prijetnji Cvetkoviću.

”Meni je prije dva dana ukinuto policijsko obezbjeđenje, jer je procijenjeno da nisam u opasnosti. Ne vjerujem u slučajnost da se napad dogodio baš nakon toga. Vjerujem da je napadač htio da me ubije, a javnost ću o svemu obavijestiti na konferenciji za novinare, koju ću sutra održati baš u tom kafiću gdje se napad dogodio“, rekao je za Danas Cvetković.

Cvetković je rekao agenciji Beta da je sjedio sa prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi. On je kazao da je potom pokušao da pobjegne sa mjesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

Stefan Cvetkovic 1

Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Facebook stranici vidi se da je iznad lijevog oka zadobio posjekotinu, koja krvari.

Agenciji Beta rečeno je u Tužilaštvu u Beloj Crkvi da policija provjerava prijavu sa dežurnim tužiocem i prikuplja dokaze o tom događaju.

Podsjetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog mjeseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova. Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH