Renomirani turski brend ,,Mavi Jeans" dolazi u Tuzlu

mavi istanbul turkey brands denim jeans designer jean culture x011 470x260

Renomirani turski brend "Mavi Jeans" konačno stiže u BiH. Prvi objekat ovog brenda otvara se u petak 9. februara u 12:00 sati u Robnoj kući "Tuzlanka". Za posjetioce je pripremljen bogat program i specijalni popusti do 50%. Za prve kupce i pokloni. 

Mavi Jeans je turski brend koji je osnovan 1991. godine. Bave se proizvodnjom različitih modela kvalitetnog džinsa. Mavi ima vodeće trgovine u New Yorku, Vancouveru, Montrealu, Istanbulu, Berlinu, Duesseldorfu, Hamburgu, Frankfurtu i Moskvi. 

Firma Omega d.o.o. Živinice generalni je zastupnik "Mavi Jeansa" za Bosnu i Hercegovinu. Na turskom jeziku Mavi znači plavo. Veliki izbor jeans jakni i farmerica je ono po čemu je ovaj brend prepoznatljiv. Mnoge poznate ličnosti vrlo rado nose modele ovog brenda, a neke od njih su Kate Winslet i Chelsea Clinton. Proizvodi su visokog kvaliteta, moderne linije koje prate posljednje svjetske trendove, i što je najvažnije pristupačne cijene. 

Dođite 09. februara u 12:00 sati na otvaranje specijalizirane prodavnice "Mavi Jeansa" u Robnoj kući Tuzlanka, uživajte u kupovini i ostvarite popuste do 50%. 

Kada jednom odjenete Mavi – sve se drugo zaboravi!

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH