Da bi veza bila uspješna muškarci pripazite na ove stvari...

 

zabavljanje veza muskarac zena radio pingvin dobro je znati 590x260

1.Niste raspoloženi za kompromise? 

Krajnje je vrijeme da to promijenite! Kvalitetan odnos zasniva se upravo na kompromisu. Potrebno je da dvoje ljudi uvidi kvalitete, ali i mane onog drugog, da ih prihvati i da se njima prilagodi. Jedino na taj način veza ima smisla. Na ovaj način pokazujete da vam je bitnije sopstveno uživanje od zajedničkih interesa, ali to naravno ne znači da od svoje izabranice ne očekujete da slijedi vaše ideje, njoj je to dužnost. Ovo morate iskorijeniti, jer u suprotnom pokazujete partnerki da ste sebični i tjerate je da preispita vaš odnos.

2. Nikad vas nema kada ste joj najpotrebniji

Otkazujete dogovore u posljednjem trenutku, ne javljate joj se na telefon, ignorišete poruke… Da li bi to radila osoba od povjerenja? Naravno da ne bi, pa nemojte ni vi. Trebalo bi da se vaša djevojka kraj vas osjeća sigurnom, da uvijek zna kome može da se obrati i da vi budete njen najveći oslonac.

3. Ne  umijete da kažete izvini, ili da priznate krivicu

Ljudski je griješiti, ali  naša veličina ogleda se u spremnosti da priznamo svoje greške i da se za njih izvinimo. Ovo su znaci da ste zrela osoba, spremna da preduzme odgovornost za svoje postupke. Ukoliko ste nesposobni da stanete iza svojih postupaka, možda još uvijek niste spremni za vezu, jer takav odnos iziskuje odgovornost.

4. Izbjegavate da koristite telefon pred svojom djevojkom

Skrivanje takvih sitnica u ženi će probuditi sumnju, pa ćete biti u sukobu čak i kada se ne radi ni o čemu ozbiljnom. Ne pravite takve greške, sa povjerenjem se nije igrati.

5. Priče su vam pune nelogičnosti

Ukoliko stalno mijenjate vaše priče, sumnja je neizbježna. Ostavljate utisak neiskrene osobe, a takav nijednoj ženi nije potreban. Ukoliko ulazite u emotivan odnos nema potrebe za lažima, a ako za njega niste spremni bolje otvoreno recite.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH