Navike koje uništavaju vezu?

 

svađeveza

 • Svi mi griješimo ponekad, no, ako želite izbjeći drame u odnosu s partnerom, oduprite se navikama koje će zagarantirano uništiti dobru i funkcionalnu vezu.

 

 • Kritiziranje njegove obitelji

  Bez obzira na to što mislite o njegovoj obitelji, ako mu date do znanja koliko vas u stvari oni izluđuju, to će ipak stvoriti jaz između vas dvoje. Čak ako i on misli da mu je rodbina malo „pomaknuta“,  nitko ne želi čuti kritiziranje po vlastitom krvnom srodstvu, zato je bolje da se suzdržite po ovom pitanju.

  Špijuniranje 

  Možda mislite da sebi činite uslugu time što ga konstantno kontrolirate i vršite nadzor nad njegovim Facebookom, Twitterom i mailovima, jer smatrate da ćete tako biti sigurni od „uleta“ drugih djevojaka. No, ako ga budete uhodili svake minute, pokušavali saznati gdje je i što misli, postoje velike šanse da ćete mnoge situacije krivo protumačiti i preuveličati ih, i time vašoj vezi učiniti mnogo više zla nego li dobrog.

 

 • Svađe u javnosti 

  Normalno je da se par povremeno posvadi, osobito ako je dugo vremena zajedno, ali kada svađe toliko izađu van kontrole da se dešavaju u javnosti, to je zbilja neugodno i to je problem kojeg treba riješiti ako želite da veza potraje.

  Zapustili ste se

  Nekako kada se zaljubiš u nekog očekuješ da on ostane barem približno sličan. Ako se dogodi da se vi prestane brinuti o sebi (bilo da se radi o debljanju, prestanku šminkanja ili općem zanemarivanju same sebe) to može parteru poslati poruku da vam nije stalo niti do vas samih, niti do njega.

svađee

 • Pokušavate ga promijeniti
  Mnoge žene misle da pomažu svom partneru kada pokušavaju promijeniti njegove navike (ili izgled), ali to može uzrokovati mnogo problema. Zamislite ih kao pse, možda ih možete naučiti trik ili dva u toku veze, ali ako mislite da možete pit bulla pretvoriti u maltezera, onda vam predstoji puno „srcobolje“.
   
   
  Dozvoljavanje da se problemi nakupe
  Svatko u jednom trenutku pomisli kako je njegova veza savršena. No ako u vašoj misiji da održite tu savršenost i izbjegnete drame često izbjegavate rješavanje nekih problema i prešućujete to, ne činite ni sebi ni partneru uslugu. Dobra komunikacija je temelj sretne, dugotrajne veze.
   
  Lažete mu
  Laganje bilo kome, dečku, prijateljici ili obitelji ne može završiti dobro. Naprosto to nemojte činiti jer biste se mogli zaplesti u mrežu laži iz koje se više nećete moći izvući.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH