U julu se rađaju veliki optimisti..

par osmijeh

Počeo je srpanj, a dok svi rođeni u ovom mjesecu pripremaju rođendanske proslave, mi smo provjerili o kakvim se osobama radi.
U nastavku pročitajte sedam osobina osoba rođenih u srpnju.
 
1. POSEBNE SU NA SVOJ NAČIN
 
Osobe rođene u srpnju imaju divnu osobnost zbog koje se ističu u gomili. Šarmantne su i gledaju svijet na jedan svoj, poseban način. 
 
2. VELIKI SU OPTIMISTI
 
Možda je do ljeta i sunca, ali osobe rođene u srpnju uvijek traže pozitivnu stranu svega. Ako se oko njih događa stotinu stresnih situacija, one će naći onu jednu lijepu stvar koja će im izmamiti osmijeh na lice. Osobama rođenima u srpnju čaša je uvijek napola puna.
3. DOBRO BARATAJU EMOCIJAMA
Prema jednoj studiji provedenoj u Japanu, ljudi rođeni ljeti mirniji su i učinkovito kontroliraju emocije i sposobni su mirno i sabrano izabrati smjer djelovanja tijekom sukoba. Osim toga, odlične su kada je u pitanju planiranje budućnosti.
 
4. OBITELJ IM JE JAKO BITNA
Osobama rođenima u srpnju obitelj jako puno znači i vrlo često im je prioritet. Jako su brižne i zaštitnički nastrojene prema svojim najbližima.
 
 
5. IMAJU ODLIČAN SMISAO ZA HUMOR
Bez imalo truda, osobe rođene u srpnju imaju odličan smisao za humor, a dio tog humora je i sarkazam. U njihovu društvu zagarantiram vam je neprestani smijeh.
 
6. OSJETLJIVE SU
Radi se o vrlo osjetljivim i emotivnim osobama koje se najviše boje toga da će ih netko povrijediti. Zato u sve svoje odnose ulažu velik trud kako se takvo nešto ne bi dogodilo. Kada osjete da svom partneru mogu vjerovati, tek se tada u potpunosti oslobađaju i posvećuju u potpunosti.
 
 
 
zadovoljna.hr

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH