Muškarci više vole žene sa oblinama

zene s oblinama

Kada su u pitanju žene, odnosno ženske figure koje privlače jači spol ukusi su različiti, ali izgleda da momcima prestaju da budu zanimljive dugonoge mršavice.
 
Iako se ova odluka mijenja od muškarca do muškarca, a i ukusi su zaista različiti, ipak smo željeli da znamo koji oblik tijela je momcima najprivlačniji i najzanimljiviji. Naime, istraživači su pozvali tri djevojke koje su se prošetale pred velikim brojem muških ispitanika, a oni su imali zadatak da odluče koja ih djevojka najviše privlači: ona atletske građe, ona klasične manekenske ili djevojka s oblinama.
 
Rezultati su pokazali da je 36 odsto muškaraca privukla djevojka s oblinama dok je njih čak 35 odsto svoj glas dalo dami atletske građe, a ostatak, odnosno 29 odsto glasalo za manekenski tip. Iako su djevojke s oblinama dobile najveći broj glasova, možemo se složiti s činjenicom da prvo mjesto dijele sa sportskim tipom djevojke, dok je slava vitkih djevojaka malo poljuljana. U svakom slučaju, najvažnije je da se vi osjećate savršenom u svom tijelu kojem god ono tipu pripadalo.

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH