Borenovićeve prognoze i dijagnoze: "Dodik gubi izbore i postaje ozbiljan psihijatrijski slučaj"

08 Kol 2018
181 times

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je spreman dramatičan plan opozicije u Srpskoj za 6. oktobar, dan pred opšte izbore u BiH, kako bi bili poništeni izbori u Banjoj Luci.

Dodik je rekao da u Banju Luku dolazi 50 kamiona izbornog materijala za banjalučku regiju i da je plan da oni budu oteti.

– Oni imaju namjeru da otmu te kamione, dovoljno je da jedan zauzmu. Ako to ne uspiju, onda će 6. oktobra, dan pred izbore, izaći na miting da nešto govore politički, a onda će stranci u Sarajevu reći da je to narušavanje izborne tišine, poništavaju se izbori u Banjaluci i samo se Banja Luka pravi slučajem – istakao je Dodik za RTRS.
Milorad Dodik gubi izbore, pa izmišlja budalaštine, komentar je predsjednika PDP-a Branislava Borenovića na izjavu predsjednika RS o navodnom planu koji se sprema za dan pred Opšte izbore u BiH - 6. oktobar.

"Dodik postaje ozbiljan psihijatrijski slučaj. Predlažem mu hitan pregled ili ovde kod nas preko Vrbasa, a može i u Jakešu (op.a Bolnica za hroničnu psihijatriju) ili na Sokocu, i tamo imaju dvije klinike baš za takve bolesti", poručio je Borenović u izjavi za Vijesti.ba.
Podsjećamo, na potralu RTRS-a objavljen je dio intervja sa predsjednikom RS, koji će biti emitovan večeras na ovom javnom servisu.

"Sva priča o tome da se neće održati izbori ide za tim da se održi ta priča. Planira se zauzimanje 50 kamiona izbornog materijala. Ili bar jedan da zauzmu, isto je. Ako to ne uspiju, 6. oktobra će izaći na miting", rekao je Dodik i naglasio da je namjera izazivanje intervencije stranaca kako bi se poništili rezultati izbora i Banjaluka postala "slučaj".

Rate this item
(0 votes)

Facebook stranica

Najčitanije

Vidiportal intro

Slikom kroz BiH